Gordijnen en zonwering

Stijlvolle aankleding voor elke kamer

Raamdecoratie op maat

Bij A.I.S. Interieur vindt u een ruime keuze aan raamdecoratie. Van rolgordijnen tot plisségordijnen en van houten jaloezieën tot gordijnen; er is voor ieder wat wils. Elke zonwering wordt op maat gemaakt op basis van uw wensen. Op deze manier past alles perfect binnen uw favoriete woonstijl.

Ontdek de mogelijkheden

Overgordijnen

Finishing touch of de kers op de taart? Overgordijnen zijn onmisbaar bij de afwerking van uw interieur. Verkrijgbaar in oneindig veel stijlen, kleuren en motieven. Gevoerd of net niet. ’s Avonds brengen de gesloten overgordijnen de nodige intimiteit in uw interieur. Naast het esthetische aspect kunnen zij ook een isolerende en/of geluidswerende functie vervullen.

Wavegordijnen

Door de herhaalde, gelijkmatig golvende plooien, lijkt dit gordijn bijna grafisch te hangen. Clean, maar zeker ook passend in een meer landelijk interieur. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en materialen, zowel lichtdoorlatend (in between) als verduisterend. Met eventueel nog een accentje op de bijhorende rail haal je een zowel functionele als esthetische topper in huis.

Vouwgordijnen

Vouwgordijnen, ook wel American stores genoemd, zorgen voor een warme aankleding van uw interieur en combineren prachtig met overgordijnen. Overdag zorgen de stores voor een mooie lichtinval en voldoende privacy. Vouwgordijnen kunnen transparant of verduisterend gekozen worden en zijn geschikt voor de meeste raamsoorten en –groottes.

Horizontale jaloezieën

Horizontale jaloezieën of lamellen zorgen voor een perfecte controle over de intensiteit en de richting van het licht in uw woning. Laat u verrassen door de verschillende sferen die op deze manier gecreëerd worden. De lamellen zijn verkrijgbaar in hout en aluminium met een groot assortiment aan kleuren en breedtes.

Verticale jaloezieën

Verticale jaloezieën zijn weer helemaal terug van weggeweest. Wilt u de zon binnen laten of net buiten? Volledige privacy creëren ? De kamer verduisteren? Het kan allemaal. Bovendien kunnen, dankzij het uitgebreide assortiment aan kleuren, stoffen en materialen, de lamellen ingepast worden in elk interieur. Zeer geschikt voor de grotere raampartijen.

Nieuw zijn nu ook de verticale lamellen met daaraan een wave bevestigd.

Rolgordijnen

Weinig plaats voorhanden, dan zijn rolgordijnen meestal dé oplossing. Overdag geven ze je de mogelijkheid het raam volledig vrij te houden zodat je optimaal kan profiteren van alle lichtinval en ’s avonds zorgen ze voor afsluiting en een gezellige finishing touch van jouw interieur.

Plisségordijnen

De stof van plisségordijnen is in smalle plooien gevouwen en kan als een harmonica in en uit elkaar geschoven worden. Het is een zeer flexibele en functionele raamdecoratie waarmee u precies de inkijk van buitenaf kan bepalen. Er kan immers zowel gekozen worden om de gordijnen van beneden naar boven te bedienen als van boven naar beneden. Bovendien zijn plisségordijnen geschikt voor zowat alle raamtypes.

Duorolgordijnen

2 in 1, let’s twist, een draai aan de ketting en de horizontale stroken verplaatsen zich. De lichtdoorlatende stroken, het woord zegt het zelf, laten licht door, maar blokkeren inkijk. Overdag een filmpje kijken? De donkere stroken zorgen dan weer voor de nodige privacy.