Vloerbekleding

Geef uw woning dat extra tikkeltje gezelligheid

Vloerbekleding in alle maten en texturen

Een uniek tapijt op maat van uw ruimte? Dat kan de eyecatcher van uw interieur worden! U beslist zelf over de kleur, het patroon, de vorm en het gewenste materiaal. Stalenboeken worden bij u thuis gepresenteerd. Zo kan u de perfecte match maken met de rest van uw interieurinrichting.

Dankzij de nieuwe structuren en het verhoogde gebruiksgemak is vast tapijt aan een opmars bezig. Het gevoel van warmte en gezelligheid weet steeds weer te bekoren. In ons assortiment werken wij zowel met natuurlijke producten als met synthetische materialen.

Ontdek de mogelijkheden

Trendy tapijten

Tapijten zijn een geweldige manier om een kamer een frisse en eigentijdse uitstraling te geven. Ze bieden comfort en warmte, wat vooral in de wintermaanden zeer welkom is. Er zijn talloze soorten: hoogpolige tapijten, berbertapijten, vintage tapijten,.... en zijn beschikbaar in verschillende kleuren, patronen en materialen. Voor elke stijl wat wils.

Vast tapijt

Vast tapijt is een populaire en duurzame vloerbedekking voor huizen en kantoren. Het wordt meestal gemaakt van synthetische materialen zoals nylon of polyester maar kan ook worden gemaakt van natuurlijke materialen zoals wol. Een van de voordelen van vast tapijt is dat het een zachte en comfortabele ondergrond biedt om op te lopen, te zitten en te liggen. Bovendien kan het geluid dempen en isoleren, waardoor het een ideale keuze is voor ruimtes zoals slaapkamers en kantoren. Vast tapijt is verkrijgbaar in verschillende kleuren en patronen, waardoor het gemakkelijk aan te passen is aan ieders stijl en inrichting.

Linoleum

Linoleum is een duurzame en milieuvriendelijke vloerbedekking gemaakt van natuurlijke materialen zoals lijnolie, houtmeel en jute. Het heeft een warme en natuurlijke uitstraling en kan jarenlang meegaan zonder tekenen van slijtage te vertonen. Het is gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden, wat het een ideale keuze maakt voor zowel thuis als in commerciële ruimtes.