Kleur- en interieuradvies

Voor elke woning de juiste stijl

Interieur make-overs

Een volledige make-over of vernieuwen met behoud van bestaande elementen? Onze projectleider, Inge Van Dingenen, weet voor elke woning de juiste stijl en het juiste gevoel te creëren. Interieur en kleuren zijn haar passie. Met haar kennis staat zij u bij om de juiste keuze te maken voor uw woning of bedrijfsgebouw. Ook technisch is zij zeer goed onderlegd zodat u zeker bent van de juiste ondergrondvoorbereiding en de meest geschikte producten. Haar inzet en volledige betrokkenheid bij uw project zullen u zeker aangenaam verrassen…

Een complete oplossing

Kleuren

Met diverse kleurenwaaiers/panelen en boeken komen wij bij u ter plaatse voor het opmaken van een voorstel. Op uw vraag maken wij een moodboard met een combinatie van de gekozen stoffen en kleuren om zo het totaalconcept te kunnen visualiseren.

Verf/behang

Van de uiteindelijk gekozen kleuren worden er door onze schilders, bij de opstart van de werf, grote stalen op de muur gezet. Voor behangpapier kunnen wij u zeer diverse mogelijkheden presenteren van de meest trendy merken op de markt.

Gordijnen

Op basis van het kleurenpalet zoeken we passende raambekleding. Dat kan een set van rolgordijnen zijn, maar evengoed plisségordijnen of horizontale jaloezieën. Er is een grote keuze aan soorten en materialen.

Decoratie

Indien gewenst begeleiden wij u bij uw zoektocht naar het juiste meubilair en de juiste binnenhuisdecoratie. Samen met u bezoeken we decoratiezaken/meubilair of antiekzaken om u met advies bij te staan. Zo bent u zeker dat het totaalplaatje van uw interieur zal kloppen.