Schilderwerken

Geef uw woning of bedrijfsgebouw een nieuwe frisse uitstraling

Binnenschilderwerk en buitenschilderwerk

Niet alleen omwille van het praktische onderhoud worden onze muren en plafonds afgewerkt met een laagje verf of behang. Het oog wil ook wat. De basis voor elk mooi interieur is toch het schilderwerk? Onze jarenlange ervaring in combinatie met de keuze voor kwalitatief hoogstaande producten garanderen een duurzaam eindresultaat.

Ontdek de mogelijkheden

Gevels

Onze gevels zijn permanent onderhevig aan de weersinvloeden. Een regelmatige opfrisbeurt is dan ook noodzakelijk om de levensduur van de materialen te vrijwaren. Onze projectleider bekijkt samen met u welke voorbehandeling en welk verfsysteem het meest geschikt is om een duurzaam en kwalitatief resultaat te bekomen. Ons team van ervaren schilders zorgt daarna voor een onberispelijke uitvoering ervan.

Buitenschrijnwerk

Ramen, deuren, poorten, dakoversteken, tuinhuisjes, poolhouses,… Wilt u nieuwe materialen de nodige bescherming geven of reeds afgewerkte materialen van een nieuw kleurtje voorzien? Met de keuze van de juiste primer kunnen bijna alle ondergronden in en rondom uw woning door ons voorzien worden van een geschikte verflaag.

Kaleiwerken

Kaleien is een eeuwenoude techniek voor het authentiek afwerken van buitengevels met een diep en zacht kleurenpallet. De minerale verf wordt aangebracht met spatel en blokborstel en laat de structuur van het metselwerk mooi zichtbaar. Bij vochtig weer ontstaat er een vlekvormig patroon op de gevel dat het doorleefde aspect, gecreëerd door de kalei, benadrukt.

Wandbekleding

Papier, lederbekleding, akoestisch behang, houtlook,… keuzes te over bij de wandbekleding. Door de immense verscheidenheid in kleur, patroon en textuur kan elk huis, kantoor of bedrijfspand stijl en elegantie uitstralen. Onze experts helpen je door de bomen het bos te zien in dit gigantisch aanbod van mooie dingen! Zij begeleiden je in de volledige zoektocht naar de meest geschikte look en feel voor jouw interieur.

Verftechnieken

Verftechnieken zorgen voor een uitermate decoratief effect. Ze hebben elk hun eigen unieke stijl en ze kunnen zelfs voor jou persoonlijk, op maat van jouw interieur, gemaakt worden. Het aanbod is legio, maar allemaal zorgen ze voor diepte, textuur, beweging en ORIGINALITEIT.

Stuctechnieken

Helemaal HOT zijn momenteel de stuctechnieken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Mortex of Aqua Sensa. Voegloos, waterdicht, look & feel van natuursteen en kleuren te kiezen uit een mooi kleurenpallet, kortom een succesvolle eyecatcher in bijvoorbeeld jouw badkamer.